Tere tulemast Banqupi kodulehele! Meie ja kolmandad osapooled kasutame meie kodulehel küpsiseid. Kasutame neid, et analüüsida veebilehe kasutamist, muuta see lihtsamini kasutatavaks ja pakkuda turundutegevuste kaudu sulle infot, mis vastab just sinu vajadustele. Meie küpsiste kohta saad rohkem lugeda ja oma eelistusi muuta, kui klõpsad "Valin ise küpsised". Vajutades nupule "Nõustun kõigi küpsistega", nõustud kõigi küpsiste kasutamisega nii, nagu need on kirjeldatud meie küpsistepoliitikas.
Nipid-trikid

Oktoobris ma enam mõttetut käsitööd ei tee

September 20, 2023
2
minuti lugemine

Kas tead seda vanarahva tarkust, et kes ei taha tööd teha, ei pea ka sööma? See ei pea tänapäeval enam paika, mitte täiel määral. Nüüd on täiesti OK, et otsid nippe, kuidas mõttetust käsitööst lahti saada. Panime kirja 5 lihtsat viisi, kuidas saad ettevõtte arvemajanduses aega kokku hoida. Igaüks neist võtab vaid mõne minuti ja ükski neist ei nõua ei IT teadmisi ega arenduskulusid.‍

✅ Ma ei sisesta enam kviitungeid arvutisse käsitsi

Väga hea! See olekski tänapäeval täiesti mõttetu ajakulu. Banqupi tasuta äpiga saab kviitungid ja paberarved mugavalt üles pildistada. Banqup digiteerib need ära ja iga info salvestub Banqupis just õigesse kohta. Veelgi enam, kui oled loonud automaatse ühenduse raamatupidajaga, liigub kogu info koheselt ka temale. Samm-sammult juhised kviitungite digiteerimiseks leiad SIIT.

✅ Ma ei toksi ostuarveid arvutisse käsitsi ümber, Banqup teeb seda minu eest

Saabunud PDF-arved digiteerib Banqup samuti kenasti ära, kui need Banqupi üles laed. Lihtne! Aga ka seda lisaliigutust pole tegelikult vaja, kui aktiveerid e-arvete vastuvõtu. Selleks anna lihtsalt meile meiliaadressil teenindus@banqup.ee märku, et soovid e-arveid vastu võtta, misjärel avame sinu ettevõttele e-ostuarvete vastuvõtu Eesti e-arvete võrgustikust. Seejärel pole sul vaja teha muud, kui Äriregistris e-arvete vastuvõtu kanne kinnitada. Igaks juhuks panime SIIA kirja juhised, kuidas see kanne kinnitada.

✅ Ka müügiarvete infot ei sisesta ma käsitsi

Just! Sul pole mingit vajadust arvet luues iga kord kõiki välju täita - Banqup täidab need ise, automaatselt.  Selleks aga on vaja ühekordselt oma Banqupi kontole vajalik info sisestada. Samm-sammult juhised leiad SIIT.

Hea teada! Kui info sisestatud, kulub arve koostamiseks edaspidi vaid 20-60 sekundit.

✅ Mu arved ja kviitungid liiguvad raamatupidajale digitaalselt, reaalajas ja ilma minu sekkumiseta

Kõlab nagu helesinine unistus, aga tegelikult on väga hõlpsasti tehtav. Nimelt saad Banqupi ühendada raamatupidamistarkvaraga, mida sinu raamatupidaja oma igapäevatööks kasutab. Nii jõuab dokumentide info Banqupist otse sinu raamatupidamisprogrammi õigetele väljadele, mingit käsitööd pole vaja teha. Jällegi, IT teadmisi pole vaja ja aega kulub sul selleks vaid mõni minut. Samm-sammult juhised leiad SIIT.

✅ Olen andnud ligipääsu Banqupi kontole oma kolleegidele, kes seda vajavad

Kõike ei pea ise tegema. Banqupi Premium ja Optimum pakettidesse saad ilma lisatasuta lisada 3 kasutajat. Kui nt müügiarveid saadab müügisekretär või raamatupidaja, saab konto omanik talle ligipääsu anda, et kogu arvemajandus oleks kenasti ühes kohas, poleks dokumentide topeltsisestamist ja kõik andmed liiguks automaatselt ka raamatupidamistarkvarasse. Ligipääse saad hallata Banqupis seadete menüüpunkti all kasutajate vaates.

Tehtud? Tore! Banqup saab sind nüüd palju tõhusamalt aidata! 😊

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta