Tere tulemast Banqupi kodulehele! Meie ja kolmandad osapooled kasutame meie kodulehel küpsiseid. Kasutame neid, et analüüsida veebilehe kasutamist, muuta see lihtsamini kasutatavaks ja pakkuda turundutegevuste kaudu sulle infot, mis vastab just sinu vajadustele. Meie küpsiste kohta saad rohkem lugeda ja oma eelistusi muuta, kui klõpsad "Valin ise küpsised". Vajutades nupule "Nõustun kõigi küpsistega", nõustud kõigi küpsiste kasutamisega nii, nagu need on kirjeldatud meie küpsistepoliitikas.
Nipid-trikid

Banqupis saad e-arveid ka vastu võtta. Vaata kuidas!

May 2, 2023
1
minuti lugemine

E-arvete saatmise on suur osa ettevõtetest juba enda jaoks avastanud, riigiasutustele ju enam näiteks ei saagi muud moodi arveid saata, aga Banqupis saad e-arveid lisaks ka vastu võtta. Ehkki digiteerimise funktsioon võimaldab ka paber- ja PDF-arved automaatselt töödeldavaks teha, siis e-arvena vastuvõtul on arve koheselt masintöödeldav ja inimlikku sekkumist pole üldse vaja.

Miks e-arveid vastu võtta?

Ostuarvete saamine e-arvetena on mugavam ja kiirem kui paber- ja PDF-arvete vastuvõtmine. Pääsed tüütust arvete sisestamisest – need saabuvad Banqupi automaatselt – tänu millele pole ka vigade tekkimise riski. Lisaks on e-arve turvaline, ühelt poolt tänu sellele, et ühendused on krüpteeritud, teisalt on e-arve alati „päris“ ehk puudub oht, et e-arvena pääseb sinuni mõni pahatahtlik libaarve. Ka ei kao e-arved ära – ei satu valesse kataloogi meilboksis ja keegi ei kustuta neid kogemata.


Kuidas saad hakata e-arveid vastu võtma?

Kui e-arveid saad saata kohe pärast Banqupi kasutajaks registreerumist, siis e-arvete vastuvõtt vajab eraldi aktiveerimist. Selleks:

1. Anna meile meiliaadressil teenindus@banqup.ee märku, et soovid e-arveid ka vastu võtta, misjärel avame sinu ettevõttele e-ostuarvete vastuvõtu Eesti e-arvete võrgustikust.

2. Seejärel pole sul vaja teha muud, kui Äriregistris e-arvete vastuvõtu kanne kinnitada.

Kuidas Äriregistris kanne kinnitada?

Kui oleme ostuarvete vastuvõtu Eesti e-arvete võrgustikust sisse lülitanud, saadab Äriregister sulle teavituse. Nüüd on aeg kanne Äriregistris kinnitada, tee seda kindlasti 7 päeva jooksul.

Äriregistri teavitus saabub meiliaadressile, mis on Äriregistris määratud sinu ettevõtte kontaktaadressiks.

● Teavituskiri „Masintöödeldavate algdokumentide vastuvõtjate registri teavitus“ saabub sulle meiliaadressilt info@rik.ee

● Logi e-äriregistris sisse ja vajuta avalehel nupule „Minu ettevõtmised“ > klõpsa oma ettevõtte nimele > avaneva lehe osas "E-arve vastuvõtmise teenuse pakkujad" vali “Fitek, Unifiedpost AS" ja vajuta lingile "Kinnita teenusepakkuja".

Ja ongi tehtud! :)

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta