Tere tulemast Banqupi kodulehele! Meie ja kolmandad osapooled kasutame meie kodulehel küpsiseid. Kasutame neid, et analüüsida veebilehe kasutamist, muuta see lihtsamini kasutatavaks ja pakkuda turundutegevuste kaudu sulle infot, mis vastab just sinu vajadustele. Meie küpsiste kohta saad rohkem lugeda ja oma eelistusi muuta, kui klõpsad "Valin ise küpsised". Vajutades nupule "Nõustun kõigi küpsistega", nõustud kõigi küpsiste kasutamisega nii, nagu need on kirjeldatud meie küpsistepoliitikas.
Nipid-trikid

UUS! Maksenupp arvel ja teised nutikad makselahendused

April 3, 2024
3
minuti lugemine

Paljud meie kliendid kasutavad Banqupi makselahendust ka praegu, aga selline võimaluste valik, nagu me nüüd turule tõime, on väiksematele ettevõtetele olnud seni Eestis üsna kättesaamatu. Loe edasi ja kasuta uusi võimalusi, et raha laekuks kiiremini ja et maksete tegemine ei raiskaks sinu aega.

Lisa arvetele maksenupp ja need tasutakse kiiremini    

Küllap jõuab Sinugi meilboksi aegajalt arveid, mille kaaskirjas ilutseb nupp „Maksa“, millel klikates jõuad otse makseväravasse ja saad arve mugavalt ära maksta. Ei mingit arve andmete copy-pastemist.

Nüüd saad maksenupu lisada ka oma arvetele. Ükskõik, kui väike sinu firma on. Ükskõik, kui vähe arveid Sa saadad. Ja selleks pole vaja teha vähimatki arendustööd – Banqupi IT tiim on kogu töö juba ära teinud, sina lihtsalt saada maksenupuga arveid.

Aga miks seda võimalust kasutada? Plusse on mitu:

✅ Tänu arve tasumise lihtsusele tasutakse arved tihti juba enne maksetähtaega

✅ Võlgnevused vähenevad ja sul pole vaja raisata aega ega raha võlglaste tagaajamisele

✅ Kliendi lojaalsus ja rahulolu tõusevad

Hulgimaksed ehk maksa mitu arvet korraga    

Nii lihtne ongi. Pole vaja koostada ei miskeid maksefaile ega ükshaaval arveid tasuda. Märgid lihtsalt Banqupis ära, millised arved soovid tasuda, ja Voila! üheainsa maksekäsuga saadki arved oma Banqupi kontolt ära tasuda.

Läheneva maksetähtaja meeldetuletus

Kui tahad, on Banqup nagu hell ja hoolitsev ema ning saadab sulle e-kirju, kui mõne ostuarve maksetähtaeg on lähenemas. Selle soovi saad seadistada Banqupi keskkonnas.

Reaalajas ülevaade

Ülevaate oma maksetest, saldodest, rahavoogudest leiad iga kell nii Banqupi keskkonnast kui äpist.

Info liigub reaalajas ka sinu raamatupidamistarkvarasse

Loodetavasti oled ühenduse oma raamatupidajaga ja raamatupidamistarkvaraga juba loonud. Kui ei, leiad samm-sammult juhised SIIT. Kui ühendus on loodud, jõuavad kõik arved reaalajas ja automaatselt ka sinu raamatupidajani, vastavalt viisile, mis ühenduseks valisid.

Kuidas edasi?

Asi lihtne. Kõik makselahendused ja ka võimalus ühenduda reaalajas oma raamatupidajaga ja raamatupidamistarkvaraga, mida ta kasutab, on sinu päralt, kui kasutad Optimum paketti. Oma senise paketi saad Optimumi vastu vahetada Banqupi keskkonnas menüüpunkti Paketid all. Kui pakett valitud, aktiveeri makseteenus ja saadki kõiki tutvustatud võimalusi kasutada. Ei mingeid IT arenduskulusid ega pikka teenuste käivitamisprotsessi.

Tule webinarile!

25. aprillil kl 14-14.30 tutvustame Banqupi makselahendusi ka webinaril – väike ülevaade ja lihtne samm-sammult demo. Webinar on mõistagi eesti keeles ja tasuta. Registreerumiseks klõpsa SIIN!

Makselahenduste kasutusjuhendid leiad SIIT

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta