Tere tulemast Banqupi kodulehele! Meie ja kolmandad osapooled kasutame meie kodulehel küpsiseid. Kasutame neid, et analüüsida veebilehe kasutamist, muuta see lihtsamini kasutatavaks ja pakkuda turundutegevuste kaudu sulle infot, mis vastab just sinu vajadustele. Meie küpsiste kohta saad rohkem lugeda ja oma eelistusi muuta, kui klõpsad "Valin ise küpsised". Vajutades nupule "Nõustun kõigi küpsistega", nõustud kõigi küpsiste kasutamisega nii, nagu need on kirjeldatud meie küpsistepoliitikas.
Nipid-trikid

Lihtne nipp! Kuidas pääseda tšekkide käsitsi sisestamisest

June 1, 2023
1
minuti lugemine

Kui ostad kütust, siis kas sinulgi maandub kviitung kenasti auto uksetaskus ja ärilõuna tšekk leiab koha rahakotis? Ning kui kuu hakkab lõppema, kogud peotäie kogunenud kviitungeid kokku ja viid koos muude dokumentidega raamatupidajale? Raamatupidaja omakorda toksib kõik need kenasti sisse ning kõik tundub nagu ilus olevat ... Ära kiusa ennast ega oma raamatupidajat, laadi alla Banqupi äpp ja muuda nii enda kui raamatupidaja elu lihtsamaks!

Kui jutu algus kõlab sulle tuttavalt, siis tea, et Banqupi äpiga saad arveid ja kviitungeid Banqupi üles laadida ka liikvel olles. Paberdokumente aga ei pea enam üldse alles hoidma, kui need on Banqupis turvaliselt salvestatud. Lisaks saad neid reaalajas ja automaatselt ka raamatupidajaga jagada, näiteks otse raamatupidamistarkvarasse.

 

Laadi äpp alla ja järgi järgmiseid kolme sammu!

Laadi äppi oma iPhone'i SIIT

Laadi äpp oma Android telefoni SIIT

 

 

1. Tee arvest või kviitungist foto

 

Ava äpp, klõpsa ekraani paremas alanurgas oleval „+“nupul ja puuduta nuppu "Tee pilt".

 

Äpp avab automaatselt kaamera. Aseta arve või kviitung tasasele pinnale. Veendu, et dokument mahuks ekraanil olevasse rohelisse raami, seejärel teeb äpp dokumendist automaatselt pildi.

 

Kui äpp teavitab sind ebapiisavast valgusest, liigu lihtsalt paremini valgustatud kohta.

 

2. Laadi dokument üles

 

Kui pilt on jäädvustatud, saad arve või kviitungi Banqupi üles laadida. Banqupi nutikas digiteerimise funktsioon suudab dokumendilt info välja lugeda ja Banqupis õigetele andmeväljadele salvestada.

 

Avanevas eelvaates puuduta nooleikooni ja seejärel nuppu "Laadi dokument üles". Kui dokumendil on mitu lehekülge, puuduta valikut "Lisa dokumendile lehekülg".

 

Järgmisel kuval vali, kuhu soovid arve või kviitungi üles laadida – kas dokumentide keskkonda või ostuarvete või müügiarvete alla. Kui valik tehtud ja puuduta nuppu "Laadi üles".

 

Seejärel kinnita ja määra äsja üles laaditud dokumendi tüüp - kas see on arve, kreeditarve või kulutšekk? Lisaks märgi, kas see on juba tasutud või mitte.

 

Nüüd klõpsa "Laadi dokument üles"ning see jõuab kenasti Banqupi. Seejärel digiteerib Banqup dokumendi selliselt,et pildil salvestatud info kajastub Banqupis õigetel väljadel. Lisaks on Banqupis ja Banqupiga liidestatud raamatupidamisprogrammis sellele ligipääs ka Sinu ettevõtte raamatupidajal.

 

 

Hea teada! Äpis on teisigi kasulikke võimalusi

 

·       Koosta arve sekunditega ja saada otse äpist klientidele, kusjuures arveid saad äpist saata nii e-arvena kui ka meilile

·       Saad vaadata, millal su ettevõtte arved on saadetud, avatud, vaadatud ja makstud

·       Ka oma klientidele, tarnijatele ja Banqupi salvestatud dokumentidele pääsed äpis ligi – saad neid mugavalt filtreerida ja otsida

 

Ja palju muud … uuri lähemalt äpist!

 

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta