Tere tulemast Banqupi kodulehele! Meie ja kolmandad osapooled kasutame meie kodulehel küpsiseid. Kasutame neid, et analüüsida veebilehe kasutamist, muuta see lihtsamini kasutatavaks ja pakkuda turundutegevuste kaudu sulle infot, mis vastab just sinu vajadustele. Meie küpsiste kohta saad rohkem lugeda ja oma eelistusi muuta, kui klõpsad "Valin ise küpsised". Vajutades nupule "Nõustun kõigi küpsistega", nõustud kõigi küpsiste kasutamisega nii, nagu need on kirjeldatud meie küpsistepoliitikas.
Nipid-trikid

Jaga raamatupidajaga dokumente reaalajas ja digitaalselt

May 10, 2023
2
minuti lugemine

Sinu Banqupis on kindlasti juba hulganisti erinevaid dokumente – müügiarveid, ostuarveid, kviitungeid. Aga kuidas sa need oma raamatupidajale üle annad? Laadid kuu lõpus kenasti Drive’i kataloogi ja raamatupidaja sisestab need edasi raamatupidamisprogrammi? Liiga palju tühitööd ja ajakulu, saab ka lihtsamini!

Banqupiga saad nii arved kui kviitungid edastada raamatupidajale automaatselt, digitaalselt ja reaalajas. Võimalusi selleks on päris mitu:

● Sinu raamatupidamisprogramm

● Banqupi dokumendikeskus (arved koos manustega, tšekid, muud dokumendid, kommentaarid)

● Automaatselt meili teel

● Raamatupidaja saab lisada ettevõtte Banqupi konto kasutajaks

Jaga dokumente otse raamatupidamisprogrammi

Ühendus raamatupidamisfirmaga võimaldab paberivabalt raamatupidajaga suhelda, sest nii arved kui kviitungid, mis Banqupis digiteerid, jõuavad temani automaatselt ja reaalajas. Hea külg on seegi, et raamatupidajal kulub sinu ettevõtte dokumentidega tegelemisele palju vähem aega. Isegi kviitungeid ei pea ta enam käsitsi sisestama.

Hetkel on Banqup liidestatud Meriti, SmartAccountsi, SimplBooksi, Standard Booksi ja Erply Booksiga, ühendusi loome järjest juurde. Ühenduse aktiveerimine on tasuta ja mingeid IT teadmisi ei ole selleks vaja.

Samm-sammult juhised vastavalt raamatupidamisprogrammile leiad siit:

Merit >

SmartAccounts >

SimplBooks >

Standard Books >

Erply Books >

Banqupi dokumendikeskus Doc Center

Banqupi dokumendikeskuses saate raamatupidajaga dokumente vahetada mõlemas suunas ning lisaks arvetele ja digiteeritud kviitungitele näiteks ka arvete manuseid, kommentaare, lepinguid ja teisi dokumente. Kui kumbki teist sinna dokumente lisab, saabub teisele meili teel teavitus.

Juhised dokumentide automaatseks jagamiseks dokumendikeskuses leiad SIIT.  

Hea teada! Ühendus raamatupidamisprogrammiga ja dokumendikeskusega on Premium paketi funktsionaalsused. Premium paketi aktiveerimiseks vali lihtsalt Banqupi keskkonnas menüüpunkti “Paketid” all Premium pakett.

Dokumentide automaatne edastus raamatupidaja meilile

Ehkki esmapilgul see võimalus ei tundu ehk kuigi pikka arenguhüpet pakkuvat, on siin tegelikult tavalise meilisuhtluse ja Drive’i kataloogi dokumentide salvestamise ees päris suur eelis. Nimelt tõsiasi, et tegu on automaatse edastusega – sina ei pea ekstra meile kirjutama ja raamatupidajale saatma, raamatupidaja aga saab dokumendid ikkagi reaalajas, mitte kuu lõpus kõike korraga. Muuhulgas juba digiteeritud kviitungid. Aega ja närvirakke säästate mõlemad!

Juhised dokumentide automaatseks jagamiseks meili teel leiad SIIT.

Raamatupidaja saad lisada ka ettevõtte Banqupi konto kasutajaks

Veel üks lihtne võimalus, eriti juhul kui arvehaldusega tegelebki sinu ettevõttes raamatupidaja. Kuidas lisada Banqupi kasutajaid, loe SIIT.

Egas muud kui pea oma raamatupidajaga nõu ja tehke see samm ära - reaalajas ja digitaalne ühendus, ei mingit paberimajandust ja dokumentide korduvat sisestamist enam!

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta