Tere tulemast Banqupi kodulehele! Meie ja kolmandad osapooled kasutame meie kodulehel küpsiseid. Kasutame neid, et analüüsida veebilehe kasutamist, muuta see lihtsamini kasutatavaks ja pakkuda turundutegevuste kaudu sulle infot, mis vastab just sinu vajadustele. Meie küpsiste kohta saad rohkem lugeda ja oma eelistusi muuta, kui klõpsad "Valin ise küpsised". Vajutades nupule "Nõustun kõigi küpsistega", nõustud kõigi küpsiste kasutamisega nii, nagu need on kirjeldatud meie küpsistepoliitikas.
Nipid-trikid

Kuidas arvemajanduse korrastamise asemel pühi nautida?

December 20, 2023
1
minuti lugemine

Kujutle, et puhkad kamina ees, naudid kuuma kakaod ja EI PEA ENAM paberikuhjadesse sukelduma, dokumente käsitsi sisse toksima ega otsima kadunud tšekke, mis ikka veel on raamatupidajale saatmata. Tundub nagu ilus unistus, eks? Banqup võib muuta selle unistuse teoks kiiremini kui Rudolf oma jõulurallit alustab! Oled sa väikeettevõtte omanik või kogenud raamatupidaja – Banqup muudab sinu arvemajanduse lihtsamaks ja kaotab paberikuhjad sinu laualt.

Kuidas Banqup sind veel enne aasta lõppu aidata saab?

Banqup ei usu tarkuseterasse "tasa sõuad, kaugele jõuad". Mitte siis, kui käsitsi ja paberil asjaajamisele on olemas alternatiiv - digilahendus, kus saab kõik need tegevused kiirelt, täpselt ja mugavalt ära teha:

- ‍Arvete koostamine, saatmine, vastuvõtt ja tasumine – kõik toimub kiirelt ja ühes kohas

- Arvete koostamine võtab aega alla minuti, sest enamus välju on arveid koostama hakates juba eeltäidetud.

- Kui tahad arve saata e-arvena, valid lihtsalt rippmenüüst arve kanaliks „e-arve“.

- Kui tahad arvele lisada ka maksenupu, millel klikates saab arve kiirelt ja mugavalt tasuda, aktiveeri Optimum pakett ja makseteenus. Kui teed seda enne aasta lõppu, on teenus sulle 3 kuud tasuta, uuri lisa teenindus@banqup.ee.

- Tasu arveid hulgimaksena ehk mitu arvet ühe maksekäsuga

- Kviitungeid ei pea käsitsi sisestama – pildista need Banqupi äpiga üles ja Banqup sisestab need sinu eest õigesse kohta ehk digiteerib kviitungi.

- Aktiveeri ühendus raamatupidamistarkvaraga, et kõik dokumendid jõuaks reaalajas ja automaatselt raamatupidajani.

Kuidas edasi?

Kui otsustasid, et soovid nautida pühi, selle asemel et arvemajandusse uppuda, siis Banqup on sinu pilet stressivabadeks pühadeks.

Kui Sa veel ei ole Banqupi klient, ära muretse, loo lihtsalt konto ja jõuad veel enne jõule arved kenasti teele panna ja kviitungid äpi abil digitaalseks muuta.

Hea teada! Esimene kuu on sulle päris tasuta, seejärel saad ise valida, kas kasutad tasuta paketti või mõnd muud.

Kui Sul on konto juba olemas, võta kasutusele mõni Banqupi võimalus, mida seni veel kasutanud ei ole. Näiteks kviitungite digiteerimine on täiesti tasuta olemas isegi tasuta paketis, miks mitte proovida!

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta

Said artiklitest inspiratsiooni?
Loo Banqupi konto ja muuda elu lihtsamaks!

Proovi tasuta